NYE SENIORVENLIGEBOLIGER I NORDBYEN, NYKØBING FALSTER

26 nybyggede boliger udbydes nu til leje med indflytning ultimo 2023. Husene opføres i moderne funkisstil med hvidpudsede facader og med felter af termobehandlet træ i gavlene. Udearealer tilplantes med et bredt og varieret omfang af prydbuske og træer.


Parkeringspladserne får ladestandere til el- og hybridbiler. Tagene på skure og renovationsrum belægges med den farverige mos-sedum. Skurene indrettes med opladning og plads til el-cykel. Boligerne udføres med slidstærke og tidsløse materialer. Alle boliger lejes ud med hele pakken af hårde hvidevarer.

Kørvelvænget 5 til 55

Nyopførte 3-værelses seniorvenlige boliger lige ved Nordbyskolen

Indretning af 3-værelses seniorbolig

Den 3-værelses bolig er indrettet med en stor entré med bryggersvask og fralægningsplads, samt en placering af teknik og vaskemaskine, væk fra værelset, for at dæmpe maskinstøj til sovepladsen.

Entréen er indrettet med meget gulvplads ved siden af døren, som sikrer en god og rar brug af den indadgående hoveddør, og der er god plads til sko og tøj.

Køkken og stue hænger sammen for at sikre gennemstrømning af dagslys.

Badeværelset er indrettet med henblik på at sikre en god daglig brug, så der er plads til, at der kan placeres to badeværelsesskabe til håndklæder, tøj m.m.

Beliggenhed

Boligerne er beliggende i det populære Nordbyen lige uden for Nykøbing Falster. Med en placering tæt på flere grønne områder og tæt på skole og institution, er disse lejeboliger ideelle til seniorer der elsker besøg af børnebørnene efter skole.

Lige uden for vinduerne ligger åen som leder lige op til Nordbyskolen, og mod syd og mod vest støder boligerne op til store grønne græs- og legearealer, samt op til den store Bangsebro Skov, som indeholder et spindevævsnet af gang- og cykelstier.
Indkøb er indenfor cykelafstand (1,8 km) eller ca. 2 minutters kørsel i bil til Rema 1000 på Nordensvej.  

Afstanden til institutioner og foreningsliv er i meget kort gåafstand med 400 meter til skole og daginstitution. Fra området Nordbyen er der 10 minutters kørsel til motorvejsforbindelsen E47, hvorfor der er 1,1 time til København.

ESTIMERET FORBRUG A CONTO 

  • Vand 300 kr. /md
  • Varme 500 kr./md


LEJE OG ØKONOMI

  • Lejeperiode: Ubegrænset
  • Månedlig leje i kr.: 9.800 kr.
  • Depositum: 3 mdr.
  • Forudbetalt leje: 1 mdr.
  • Til lejemålet medfølger alle hårde hvidevarer. Vask, tørre, opvask, ovn, koge og emhætte.

skriv dig op

Vi står altid til rådighed til at svare på spørgsmål, skriv på vores mail projekt@skanlux.dk eller via boksen herunder.

Jeg vil gerne på ventelisten til:

Kørvelvænget 5 til 55

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Der gik noget galt