NYOPFØRTE RÆKKEHUSE I POPULÆRT OMRÅDE I NYKØBING FALSTER

14 nybyggede boliger var klar til indflytning 1. marts 2023. Alle boliger er lejet ud. Husene opføres i moderne funkisstil med hvidpudsede facader. Udearealer tilplantes med et bredt og varieret omfang af prydbuske og træer.


Parkeringspladserne får ladestandere til el- og hybridbiler. Tagene på skure og renovationsrum belægges med den farverige mos-sedum, som kan nydes fra vinduerne på 1.salen. Boligerne udføres med slidstærke og design tidsløse materialer, alle boliger lejes ud med hele pakken af hårde hvidevarer.

KØRVELVÆNGET 65 TIL 91

Nyopførte 4-værelses boliger lige ved Nordbyskolen

Boliger til familien lige ved nordbyskolen

Boligerne er på 94 m², fordelt på de to etager.

Stueplan er indrettet med entré med indbygget garderobe. Køkkenet, som har spiseplads ved stort vinduesparti, er i åben forbindelse med stuen, der giver den størst mulige lysstrøm igennem hele boligen. Badeværelset har eget vindue og indeholder også en vaskesøjle. Førstesalen rummer stort soveværelse med 3 garderobeskabe. Samt to ekstra værelser som kan benyttes til børneværelser eller kontor.

Beliggenhed

Boligerne er beliggende i det populære Nordbyen, lige uden for Nykøbing Falster. Med en placering tæt på flere grønne områder og tæt på skole og institution, er disse lejeboliger ideelle til børnefamilien.

Lige uden for vinduerne ligger åen som leder lige op til Nordbyskolen, og mod syd og mod vest støder boligerne op til store grønne græs- og lege arealer, samt op til den store Bangsebro Skov, som indeholder et spindevævsnet af gang- og cykelstier. Indkøb er inden for cykelafstand (1800m) eller ca. 2 minutters kørsel i bil til Rema 1000 på Nordensvej.

Afstanden til institutioner og foreningsliv er i meget kort gåafstand med 400 meter til skolen. Fra området Nordbyen er der 10 minutters kørsel til motorvejsforbindelsen, E 47 hvorfra der er 1,1 time til København.

 


  • Til lejemålet medfølger alle hårde hvidevarer. Vask, tørre, opvask, ovn, koge og emhætte.

 

2 km

Rema 1000

500 m

BØRNEHAVE

2,5 km

BYMIDTEN

1,1 t

TIL KØBENHAVN

400 m

NORDBYSKOLEN

skriv dig op

Vi står altid til rådighed til at svare på spørgsmål, skriv på vores mail projekt@skanlux.dk eller via boksen herunder.

Jeg vil gerne på interesselisten til:

Kørvelvænget 65-91

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Der gik noget galt