NYE SENIORBOLIGER TÆT PÅ VILDMARKSSKOVEN I NAKSKOV

25 nybyggede seniorvenlige boliger udbydes nu til leje med indflytning i 2025. Husene opføres i moderne stil med murede gavle og facader af termobehandlet træ. Udearealer udføres med stier og terrasser som tilplantes med et bredt og varieret omfang af stedsegrønne buske, prydbuske og træer.
Parkeringspladserne er placeret på græsarmering for at undgå den traditionelle "by" parkeringsplads. Der opstilles ladestandere til el- og hybridbiler. Boligerne udføres med slidstærke og designtidsløse materialer, og alle boliger lejes ud med hele pakken af hårde hvidevarer.

Tårsvej

3-værelses seniorboliger med stor entré

Naturligt AKTIVT FÆLLESSKAB

Aktive Livstilsboliger

Bebyggelsen tilbyder en tryg og efterspurgt boligform. Her bor man med en højere grad af fællesskab samt tilpasset individuelle behov, hvor man omgås og har glæde af hinanden i en aktiv og spændende hverdag i fælleshuset. Bebyggelsen er designet med vægt på ro og solpladser med læ under udhænget på terrasserne. Haverne er designet åbne med plads til aktiviteter mellem stedsegrønne planterækker, der skaber uderum og privatliv.

PLANTEGNING – 3-værelses med stor entré

Beliggenhed

Lige ved Naturpark, Indkøb og Stadion

Boligerne ligger orienteret med haverne mod sydøst. Hver bolig har en stor terrasse, delvist overdækket, og terrassen er afskærmet mod naboer. Langs bebyggelsen går en gammel skolesti som er en del af en gangsti, der går igennem Vildmarksskoven som er en naturpark med frugttræer. Stien og parken er perfekt til motionsturen i et aktivt seniorliv i naturen.

Ligeledes byder de Vest Lollandske diger ogsåelcyklen velkommen til en tur fra Nakskov langs kysten, forbi smukke Langø, udtil Albuen og videre mod Kramnitse.

Indkøb kan klares med en gåtur til enten Fakta eller LIDL, begge er beliggende kun 800 meter fra boligerne.  Og det lokale hjemmehold kan ses spille kun 700 meter fra området på Nakskov Stadion.

ESTIMERET FORBRUG A CONTO 

  • Vand 300 kr. /md
  • Varme 500 kr./md


LEJE OG ØKONOMI

  • Lejeperiode: Ubegrænset
  • Månedlig leje i kr.: ---- kr.
  • Depositum: 3 mdr.
  • Forudbetalt leje: 1 mdr.
  • Til lejemålet medfølger alle hårde hvidevarer. Vask, tørre, opvask, ovn, koge og emhætte.

 

skriv dig op

Vi står altid til rådighed til at svare på spørgsmål, skriv på vores mail projekt@skanlux.dk eller via boksen herunder.

Jeg vil gerne på interesselisten til:

Tårsvej

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Der gik noget galt